DIGITALISERING​

VI DIGITALISERER ALLE DINE LYDBÅND, SPOLEBÅND, KASSETTEBÅND, VIDEOBÅND OG Mini DV-BÅND

Vi digitalisere dine negativer

Har du gamle negativer og kan du ikke finde billederne eller vil du bare gerne have dem i en digital udgave, så har vi løsningen. Vores nye scanner digitaliserer negativer fra alle mulige formater og i alle mulige størrelser, og du kan vælge at få billederne som tiff- eller jpeg filer – afleveret på Foto-CD, USB-stick eller i en Cloud løsning.

Vi digitalisere dine papirsbilleder

Har du gamle album med billeder eller løse billeder liggende, og vil du én gang for alle, have overblik over billedarkivet og tilmed i en digital udgave, så har vi løsningen. Vores nye billedscanner digitaliserer billeder i alle mulige størrelser, og du kan vælge at få billederne som tiff- eller jpeg filer – afleveret på Foto-CD, USB-stick eller i en Cloud løsning. 

Vi digitalisere dine diasbilleder

Har du et lager af gamle kassetter med dias eller løse dias liggende, og vil du én gang for alle, have minderne samlet i en digital udgave, så har vi løsningen. Vores nye diasscanner digitaliserer dias fra alle mulige formater og i alle mulige størrelser, og du kan vælge at få billederne som tiff- eller jpeg filer – afleveret på Foto-CD, USB-stick eller i en Cloud løsning. 

Tager det lang tid at stille din smalfilm frem?

Vi giver dine smalfilm nyt liv med vores nye smalfilmscanner og digitalisere dem i høj kvalitet. Vi leverer dem på dit foretrukne medie, så det er nemt for dig og familien at se dem i fremtiden. 

Vi kan f.eks overføre dem til en DVD, Extern harddisk, USB-stick eller Cloud løsning. Du kan vælge, hvad der er nemmest for dig.

Vi digitalisere dine Video-bånd og lydbånd

Har du VHS – Video 8, eller et hvilket som helst andet format af videobånd eller lydbånd, så send dem til os så vi kan digitalisere dem.

Vi leverer dem på dit foretrukne medie, så det er nemt for dig og familien at se dem i fremtiden. 

Vi kan f.eks fremstille en DVD-film eller overføre dem til Extern harddisk, USB-stick eller Cloud løsning. Du kan vælge, hvad der er nemmest for dig.